Familia lui Schumacher: Manifestările de simpatie ale fanilor ne-au mişcat până la lacrimi

Familia lui Michael Schumacher a postat un nou mesaj pe site-ul fostului pilot de Formula 1, vineri, când germanul a împlinit 45 de ani, precizând că este copleşită şi impresionată "până la lacrimi" de manifestările de simpatie ale fanilor din faţa spitalului din Grenoble.

621 afișări
Imaginea articolului Familia lui Schumacher: Manifestările de simpatie ale fanilor ne-au mişcat până la lacrimi

Michael Schumacher (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Suntem copleşiţi! Incredibilele manifestări de simpatie ale fanilor Ferrari, din faţa spitalului, ne-au copleşit şi mişcat până la lacrimi. Le suntem recunoscători pentru asta şi pentru toate urările călduroase de însănătoşire grabnică pentru Michael, venite din întreaga lume", este mesajul familiei lui Schumacher.

Septuplul campion mondial la Formula 1, Michael Schumacher, grav rănit într-un accident de schi la Meribel şi aflat în comă indusă într-un spital din Grenoble, a împlinit vineri 45 de ani. În faţa spitalului s-au strâns, în cursul zilei de vineri, numeroşi fani dornici să îi aducă un omagiu campionului german. Fanii au proiectat pe faţada spitalului un mesaj imens: "45. Schumi fii puternic, luptă în continuare".

Tot vineri, ledauphine.com a notat că în momentul accidentului Schumacher avea o cameră pe cască, însă nu se ştie dacă aceasta funcţiona şi dacă eventualele imagini se află în posesia anchetatorilor, parchetul din Albertville refuzând să facă precizări în acest sens. La scurt timp după apariţia acestei informaţii, surse din cadrul anchetatorilor au declarat pentru AFP că anchetatorii sunt în posesia camerei care era fixată pe casca lui Schumacher.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici