Fan Manchester United: Wayne Rooney mi-a fracturat mâna

Un fan în vârstă de 9 ani al echipei Manchester United a declarat că a suferit o fractură la încheietura unei mâini, duminică, la meciul cu Wolverhampton, scor 5-0, încercând să blocheze o minge şutată de Wayne Rooney.

115 afișări
Imaginea articolului Fan Manchester United: Wayne Rooney mi-a fracturat mâna

Wayne Rooney (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Jamie Thomas se afla în tribună la partida din deplasare a formaţiei Manchester United, împreună cu tatăl său Andy, pentru prima dată la un meci al favoriţilor săi, informează Daily Mirror. Copilul i-a văzut pe fotbalişti încălzindu-se, însă la un moment dat o minge şutată de Rooney s-a îndreptat cu viteză mare spre el. Jamie a încercat să blocheze mingea, dar aceasta l-a lovit cu o forţă atât de mare încât i-a provocat o fractură la încheietura mâinii.

Echipa Manchester United a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), formaţia Wolverhampton Wanderers, într-un meci din etapa a XXIX-a a campionatului englez.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici