Fani ai echipei Liverpool, înjunghiaţi la Napoli. Credeţi că suporterii Stelei ar trebui să meargă acolo?

Trei suporteri ai formaţiei Liverpool, aflaţi la Napoli pentru meciul din Liga Europa, au fost înjunghiaţi, în noaptea de miercuri spre joi, de fani ai echipei locale, doi dintre ei fiind într-o stare mai gravă şi necesitând spitalizare, a anunţat Consulatului britanic din oraşul italian.

32 afișări
Imaginea articolului Fani ai echipei Liverpool, înjunghiaţi la Napoli. Credeţi că suporterii Stelei ar trebui să meargă acolo?

Fani ai echipei Liverpool, înjunghiaţi la Napoli (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Doi suporteri ai lui Liverpool au suferit răni prin înjunghiere şi vor fi ţinuţi în spital pentru câteva zile, urmând, cel mai probabil, să rateze întâlnirea din Liga Europa cu Napoli. Un alt suporter a fost şi el înjunghiat, dar a refuzat spitalizarea pentru că a dorit să urmărească meciul", a precizat purtătorul de cuvânt al Consulatului britanic din Napoli, precizează Sky News.

Cei doi, în vârstă de 53 şi 27 de ani, primul din Liverpool, iar celălalt din Blackpool, au fost internaţi la spitalul Loreto Mare. Ei au fost înjunghiaţi în zona fesierilor şi a coapselor. Incidentele s-au produs în zona cartierului rău famat Forcella.

Suporterul englez care a refuzat spitalizarea, în vârstă de 44 de ani, a fost tăiat tot în zona fesierilor.

În altă parte a oraşului, trei fani englezi au fost atacaţi de suporteri ai grupării italiene Napoli, fără să sufere însă răni grave. Poliţia din Napoli a anunţat că au fost reţinuţi deja trei suporteri italieni în acest caz. Autorităţile au precizat că un italian care a încercat să aplaneze conflictul a fost bătut de susţinătorii grupării Napoli.

Într-un alt incident, câţiva turişti britanici au fost confundaţi cu fani ai echipei Liverpool, iar un grup de tineri suporteri napoletani a aruncat cu pietre în ei. Nimeni nu a fost rănit în incident.

La meciul Napoli - Liverpool sunt aşteptaţi în jur de 1.000 de suporteri englezi. Partida, contând pentru etapa a III-a a Grupei K a Ligii Europa, din care face parte şi Steaua, se va disputa astăzi, de la ora 20.00, şi va fi transmisă de Sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici