Fani ai echipei Wolverhampton au urinat pe arena formaţiei West Bromwich - VIDEO

Fani ai echipei Wolverhampton au postat pe Internet o înregistrare video cu doi suporteri ai acestei formaţii care urinează pe arena formaţiei West Bromwich Albion după meciul dintre cele două echipe, disputat duminică, în etapa a VIII-a a campionatului Angliei, informează The Sun.

97 afișări
Imaginea articolului Fani ai echipei Wolverhampton au urinat pe arena formaţiei West Bromwich - VIDEO

Fani ai echipei Wolverhampton au urinat pe arena formaţiei West Bromwich

Echipa West Bromwich, fără fundaşul Gabriel Tamaş pe teren, din cauza unei accidentări, a învins, duminică, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia Wolverhampton, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a campionatului Angliei.

The Sun menţionează că în înregistrare, care are aproximativ două minute şi care a fost postată pe YouTube, se vede cum doi suporteri ai echipei Wolverhampton, care par sub influenţa băuturilor alcoolice, aleargă pe arena din Hawthorns, fără a fi observaţi de stewarzi. Unul dintre ei merge la centrul terenului şi urinează, iar cel care filmează spune: "Iată-ne aici, el face p.. la centrul terenului Albionului. Aş vrea să spun că, dacă se ajunge în justiţie, a fost un act paşnic şi nu am vrut să jignim pe nimeni".

Fanul care a urinat preia apoi aparatul şi îşi înregistrează colegul în momentul în care acesta îşi dă pantalonii jos şi arată posteriorul la cameră. Cei doi sunt apoi opriţi de forţele de ordine.

Gruparea West Bromwich efectuează o anchetă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici