Fani germani suspectaţi că au atacat clienţii unui pub înainte de meciul cu Anglia de pe Wembley

Zeci de presupuşi fani germani ai echipei de fotbal au atacat luni clienţii unui pub din Londra, înaintea meciului dintre Anglia şi Germania din Liga Naţiunilor, încheiat cu scorul de 3-3, rănind mai multe persoane, dintre care trei grav, a anunţat poliţia, citată de Reuters.

82 afișări
Imaginea articolului Fani germani suspectaţi că au atacat clienţii unui pub înainte de meciul cu Anglia de pe Wembley

Imagini de la meci - Wembley Stadium connected by EE, Facebook

Aproximativ 100 de bărbaţi, mulţi dintre ei purtând măşti, s-au apropiat de pubul din Wembley, în apropiere de stadionul unde a avut loc meciul, şi au atacat clienţii din grădina localului, a declarat poliţia.

„Deşi o parte din grup purta şepci şi eşarfe ale Angliei, se crede că erau „fani germani", se arată într-un comunicat al poliţiei, conform Reuters.

„Grupul a intrat în grădina pub-ului, unde se serveşte bere, şi a început să agreseze clienţii, dintre care majoritatea se aflau în zonă pentru a asista la meciul Anglia - Germania. Au fost aruncaţi pumni şi proiectile, inclusiv conuri de trafic.

Ofiţerii au răspuns, iar grupul a fugit. Tulburarea a durat aproximativ două minute".

Poliţia a precizat că "mai multe persoane" au suferit răni la cap şi la faţă, iar trei au suferit răni grave la picioare, încheieturi şi degete. Patru persoane au fost arestate.

„Se crede că niciunul dintre cei răniţi nu se află într-o stare care să-i pună viaţa în pericol", se mai spune în declaraţie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici