Fanii ameninţă jucătorii stelişti în cazul în care nu câştigă cu Dinamo

Suporterii stelişti îi critică aspru pe jucători pe forumul site-ului fcsteaua.ro, în urma rezultatului de egalitate, scor 0-0, înregistrat în meciul cu Pandurii, din Liga I, şi îi ameninţă pe fotbalişti că vor avea probleme dacă nu câştigă derbiul cu Dinamo, programat la 24 noiembrie.

2 afișări
Imaginea articolului Fanii ameninţă jucătorii stelişti în cazul în care nu câştigă cu Dinamo

Fanii ameninţă jucătorii stelişti în cazul în care nu câştigă cu Dinamo

Un fan, al cărui nick name este"alessa", crede că jucătorii stelişti n-au niciun pic de respect faţă de suporteri: "Nu joacă nimic, nu fac nimic pe teren, aleargă ca bezmeticii. Doamne, parcă ieri aveam mari speranţe şi vise despre ce poate deveni Steaua, iar acum nu mai am curajul să mă mai gândesc la viitor, deoarece pare tare sumbru. Unii jucatori ca Iacob, Surdu, Petre Marin, Neaga etc. nu au ce căuta la Steaua, iar ciobanul vrea să-i vândă tocmai pe acei jucători de valoare certă (...), Dică şi Goian. Jiji l-a adus pe acest mercenar de Giovanni la Steaua doar ca să vânda jucătorii de valoare".

"zerg" îl critică pe Marius Lăcătuş, despre care crede că "nu e antrenor". "Nicăieri nu a avut performanţe şi nici la Steaua nu va avea. E deja de trei săptămâni aici şi Steaua joacă din ce în ce mai rău, mai rău chiar decât pe vremea lu zerolăroiu", a scris el.

Un alt fan spune că probabil steliştii vor fi susţinuţi la derbiul orgoliilor cu Dinamo, însă dacă nu înving, aceştia vor avea parte de ameninţările din scandările de la meciul cu Pandurii.

În timpul meciului cu Pandurii Târgu Jiu, scor 0-0, restanţă din etapa a V-a, suporterii stelişti au scandat "Jucaţi fotbal", "Dacă fotbal nu jucaţi, voi din Ghencea să plecaţi", "Ne-am săturat de voi", Dacă şi Dinamo vă bate, o să aveţi parbrize sparte/capete sparte" şi "Lăcă, rupe-le capul", hiuduindu-i copios pe jucătorii stelişti. Cei mai înjuraţi au fost Victoraş Iacob, Florin Lovin şi Romeo Surdu. Aproximativ 200 de suporteri stelişti s-au dus la vestiare, la încheierea meciului, şi i-au înjurat pe jucătorii antrenaţi de Marius Lăcătuş, cărora le-au cerut să plece din Ghencea. Suporterii au scandat "Ruşine să vă fie", "Mercenarilor", "Afară din Ghencea" şi "Lăcă, rupe-le capul". Fanii au fost scoşi de forţele de ordine în afara stadionului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici