Fanii AS Roma: Chivu nu merită să joace pentru AS Roma

Fanii echipei AS Roma consideră că oficialii grupării italiene ar trebui să-l pedepsească pe fundaşul român Cristian Chivu, care a refuzat să se transfere la Real Madrid sau FC Barcelona, şi să nu-i permită să joace în sezonul viitor, anulându-i, de asemenea, salariul.

1 afișare
Imaginea articolului Fanii AS Roma: Chivu nu merită să joace pentru AS Roma

Fanii AS Roma: Chivu nu merită să joace pentru AS Roma

Cotidianul Il Romanista a iniţiat un forum pe site-ul publicaţiei, în care îi întreabă pe suporterii romani ce ar face dacă ar fi în locul oficialilor de la AS Roma, după ce tratativele purtate în această vară pentru transferul lui Chivu la Real Madrid, FC Barcelona sau Internazionale Milano au eşuat.

"Eu dacă aş fi în locul celor de la Roma, l-aş păstra încă un an pe Chivu, dar nu i-aş permite să joace. Cristian merită să piardă un an competiţional, ceea ce la 25 de ani nu reprezintă un câştig. Nu l-aş chema nici măcar la reunire şi l-aş elimina din echipă. Îmi pare rău Cristian, dar întotdeauna trebuie să gândeşti cu propriul cap ce ai de făcut. Dacă ar fi după mine, i-aş da salariul minim şi în fiecare duminică l-aş trimite în tribună. Nu merită nimic", scrie Antonio.

"Susţin din toate puterile familia Sensi. L-aş ţine în tribună şi l-aş supune la un an de presiune infernală. Dar de ce nu se face o anchetă privind comportamentul grupării Internazionale Milano, care cred că este clubul cel mai perfid, poate chiar mai rău decât fostele Triade", scrie, la rândul său, Federico.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici