Fanii Barcelonei au ieşit pe străzi, după ce Messi a anunţat că vrea să plece de la club

  • Fanii Barcelonei au ieşit pe străzi, după ce Messi a anunţat că pleacă.
  • Suporterii i-au cerut demisia preşedintelui Bartomeu.
1180 afișări
Imaginea articolului Fanii Barcelonei au ieşit pe străzi, după ce Messi a anunţat că vrea să plece de la club
La câteva ore după ce Messi a trimis un fax la club prin care inştiinţa conducerea că vrea să plece de la Barcelona, fanii s-au adunat în jurul stadionului Camp Nou pentru a-şi arăta ataşamentul faţă de starul argentinian şi pentru a protesta împotriva Consiliului de Administraţie. 
 
Suporterii i-au cerut demisia preşedintelui Josep Maria Bartomeu şi i-au cerut lui Messi să rămână la Barcelona, notează Mundo Deportivo.
 
”Nu cred. Nu pot asimila că pleacă. Vreau să cred că este un impuls împotriva conducerii pentru ca Bartomeu să plece," a spus unul dintre fani. 
 
731 de meciuri în 16 sezoane are Messi  la Barcelona şi a marcat 634 de goluri. Messi are în palmares 33 de trofee cu formaţia de pe Camp Nou.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici