Fanii echipei Arsenal, despăgubiţi după înfrângerea cu Manchester United, scor 2-8

Suporterii echipei Arsenal, care au asistat la înfrângerea, cu scorul de 8-2, din meciul cu Manchester United, disputat duminică, pe stadionul Old Trafford, vor fi despăgubiţi de clubul londonez.

267 afișări
Imaginea articolului Fanii echipei Arsenal, despăgubiţi după înfrângerea cu Manchester United, scor 2-8

Fanii echipei Arsenal, despăgubiţi după înfrângerea cu Manchester United, scor 2-8 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Aproximativ 3.000 de fani au făcut deplasarea la Manchester, oraş aflat la 340 de kilometri de Londra, pentru a-şi vedea echipa preferată suferind cea mai severă înfrângere din ultimii 115 ani.

Suporterii respectivi vor putea lua gratuit de la club un bilet pentru alt meci al echipei Arsenal în deplasare.

"Suporterii noştri au fost extraordinari pe toată durata meciului şi vrem să îi recompensăm pentru susţinere", se arată într-un comunicat al grupării Arsenal.

Echipa Arsenal Londra a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 8-2, de Manchester United, într-un meci din etapa a III-a a campionatului Angliei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Welbeck '22, Young '28, '90, Rooney '42, '64, '82 (penalti), Nani '67 şi Park '70. Pentru Arsenal au înscris Walcott '45 şi Van Persie '74.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici