Fanii lui Dinamo strâng bani pentru licenţă

145 afișări
Imaginea articolului Fanii lui Dinamo strâng bani pentru licenţă

FOTO: @peluzacatalinhildandinamo

Suporterii lui Dinamo pun din nou conturile bancare la bătaie pentru a ajuta echipa.

Ca să facă rost de bani pentru licenţă, fanii pot să cumpere 140 de locuri la amicalul cu Dinamo Kiev, din data de 27 martie. Pentru 500 de euro, suporterii călătoresc în avion cu echipa, sunt cazaţi două nopţi în Kiev, participă din tribune la meci şi apoi la o sesiune foto cu echipa.

Pentru 500 de euro suplimentari, fanii cei mai înrăiţi vor avea acces şi la dineul oficial cu Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev.  

Oferta este valabilă doar pentru membrii programului DDB. “Preţurile acoperă costul deplasării, dar o bună parte din bani vor fi folosiţi pentru obţinerea licenţei”, se precizează în anunţul DDB.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici