Fanii lui PSG vor avea interdicţie de a participa la derby-ul Le Classique

Fanilor lui Paris Saint-Germain li se va interzice să călătorească pentru confruntarea Le Classique din weekendul viitor, pe Vélodrom, cu Olympique de Marseille, conform unor informaţii furnizate de publicaţia franceză L'Équipe.

90 afișări
Imaginea articolului Fanii lui PSG vor avea interdicţie de a participa la derby-ul Le Classique

Fanii lui PSG vor avea interdicţie de a participa la derby-ul Le Classique

Fanilor lui Olympique de Marseille li s-a interzis să se deplaseze pe Parc des Princes în meciul retur, iar acum se pare că favoarea va fi returnată. Potrivit L'Équipe, ministrul de interne al Franţei, Gérald Darmanin, va introduce o măsură prin care îi va împiedica pe fanii lui Les Parisiens să asiste la Classique-ul de duminica viitoare.

De teama unor scene de violenţă, interdicţiile de intrare pe stadioane pentru fanii din deplasare sunt o obişnuinţă în fotbalul francez, în special pentru meciurile dintre rivalii istorici. La începutul acestui sezon, fanii lui Olympique Lyonnais au fost autorizaţi să se deplaseze la Vélodrome pentru Choc des Olympiques, dar la sosirea autocarului echipei şi a autobuzului care îi ducea pe fani la stadion, a avut loc un atac al fanilor lui OM, care a dus în cele din urmă la amânarea meciului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici