Fanii naţionalei României îşi pot printa acasă biletele la meciul cu Insulele Feroe

Fanii echipei naţionale a României îşi pot printa acasă biletele la meciul cu Insulele Feroe din preliminariile Campionatului European din 2016, care va avea loc la 29 martie, la Ploieşti, a anunţat, miercuri, site-ul oficial al FRF.

321 afișări
Imaginea articolului Fanii naţionalei României îşi pot printa acasă biletele la meciul cu Insulele Feroe

Fanii naţionalei României îşi pot printa acasă biletele la meciul cu Insulele Feroe (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / Silviu Matei)

FRF a lansat, miercuri, procesul de vânzare online a tichetelor pentru întâlnirea cu Insulele Feroe. Odată cu noul parteneriat al FRF cu bilete.ro, fanii echipei naţionale nu vor mai plăti comision de procesare. În plus, ei au la dispoziţie şi varianta de e-tickets, având posibilitatea de a-şi printa biletele acasă, fără a fi nevoie de costuri suplimentare pentru transportul lor.

Suporterii care îşi vor achiziţiona bilete în primele zile vor beneficia de o reducere de 15 la sută.

Preţurile tichetelor la meciul cu Insulele Feroe sunt următoarele: Peluze - 20 de lei, Tribune - între 30 şi 45 de lei, VIP 2 - 150 de lei, VIP 1 - 200 de lei şi Loje - între 400 şi 500 de lei.

Partida România - Insulele Feroe, din Grupa F a preliminariilor Campionatului European din 2016, se va disputa la 29 martie, de la ora 19.00, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici