Fanii rapidişti au cerut demisia lui Răzvan Lucescu. Cum a reacţionat antrenorul - FOTO

Suporterii rapidişti au cerut demisia antrenorului Răzvan Lucescu, vineri seară, la finalul partidei cu Concordia Chiajna, pierdută cu scorul de 0-1, nemulţumiţi de prestaţia jucătorilor grupării bucureştene în acest meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

646 afișări
Imaginea articolului Fanii rapidişti au cerut demisia lui Răzvan Lucescu. Cum a reacţionat antrenorul - FOTO

Răzvan Lucescu (Imagine: Istvan Szasz/Mediafax Foto)

Galeria prezentă la meciul de la Chiajna a scandat, de asemenea, ironic: "Să vină banii, să vină banii la băieţi" şi "Ruşine, ruşine să vă fie".

  • Răzvan Lucescu acuză reacţia suporterilor: E o imensă greşeală care s-a produs astăzi la Rapid

"A fost un meci urât, aspru, la limita regulamentului şi cu foarte multe întreruperi. Poate că am fi obţinut mai mult dacă n-ar fi fost acea eliminatre a lui Rui Duarte, care ne-a dezechilibrat.

Repriza a doua a fost oribilă, cu o reacţie a suporterilor când aveam nevoie de fapt de susţinere. N-am înţeles şi nu o să înţeleg niciodată de ce oameni care au făcut performanţă şi istorie pentru acest club au fost atât de înjuraţi când nu era nevoie. Pentru că nu era o tragedie dacă se termina 0-0. Trebuie să înţelegem că fără unitate nu se poate realiza nimic.

Să nu uite aceşti suporteri, dacă sunt adevăraţi suporteri, că Rapid în ultimii ani a terminat doar pe 7-8, n-a mai jucat de mult tim în Liga Europa şi nici în semifinalele Cupei României.

Am crezut că împreună cu ei avem forţa să mergem până la capăt, dar din minutul 75 al meciului, atunci am observat eu acel incident care lasă numai amărăciune şi stricăciuni în urmă. E o imensă greşeală care s-a produs astăzi la Rapid.

În condiţiile astea nu se poate face performanţă. Avem vocaţia autodistrugerii, noi românii. Am primit un gol în urma unui corner de-al nostru", a spus Lucescu.

VEZI AICI IMAGINI DIN TIMPUL MECIULUI

Întrebat dacă se gândeşte să renunţe la funcţia de antrenor, Lucescu a răspuns:

"De ce? Nu vreau să vorbesc despre aşa ceva. Am făcut lucruri extraordinare pentru Rapid, eram pe un drum ascendent, avem nevoie de sprijin, pentru că pe finalul acestui meci s-a văzut că am fost o echipă bulversată de ceea ce se întâmpla".

Formaţia Rapid a fost învinsã, vineri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Concordia Chiajna, în primul meci al etapei a XXI-a a Ligii I, în care de la ambele grupări a fost eliminat câte un jucător şi gazdele au înscris în minutul 90, prin Adrian Popa.

Suporterii rapidişti au cerut demisia antrenorului Răzvan Lucescu, la finalul partidei, nemulţumiţi de prestaţia jucătorilor grupării bucureştene în acest meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

Galeria prezentă la meciul de la Chiajna a scandat, de asemenea, ironic: "Să vină banii, să vină banii la băieţi" şi "Ruşine, ruşine să vă fie".

În plus, portarul Dănuţ Coman a intrat într-un conflict cu suporterii rapidişti, în minutul 83 al partidei cu Concordia Chiajna, după ce a fost înjurat în mai multe rânduri de aceştia. Galeria rapidistă, nemulţumită de jocul echipei, a început să îl înjure pe portar, care a răspuns nervos, pentru ca în cele din urmă să aruce cu o sticlă de apă spre suporteri.

În acel moment fanii au izbucnit şi au scandat: "Afară, afară din Giuleşti" şi au adresat injurii portarului şi familiei acestuia. Până la finalul meciului, la fiecare atingere de balon, Coman a fost huiduit şi înjurat.

Fanii au scandat trivialităţi şi la adresa acţionarului majoritar George Copos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici