Fanii revin în Anglia după testul făcut în liga a doua

  • La partidele din acest weekend, suporterii vor reveni pe stadioane
  • Măsura a fost testată la partidele din eşalonul inferior, Championship
  • Charlton, Wycombe şi Carlisle au avut câte 1000 de fani în tribune
276 afișări
Imaginea articolului Fanii revin în Anglia după testul făcut în liga a doua

Fanii revin în Anglia după testul făcut în liga a doua

Lockdown-ul s-a încheiat pe 2 decembrie in Anglia, iar unele dintre cluburile de fotbal au avut voie să îşi aducă suporteri pe stadioane.

Deocamdată doar trei formaţii din liga a doua din Anglia au făcut acest lucru. Şi astăzi, la meciul dintre Arsenal şi Rapid Viena, din cadrul Europa League, suporterii londonezilor vor avea voie să asiste la meci, in condiţiile de distanţare socială.

Primul meci din Premier League care va avea fani în tribune este meciul dintre West Ham şi Manchester United, de pe 5 decembrie. Tottenham, Liverpool, Arsenal şi Everton pot găzdui şi ele partide la care să invite câte 2.000 de fani în tribune. Fiecare fan care are peste 11 ani, este obligat să poarte masca pe tot parcursul meciului, cu excepţia momentului în care mănâncă sau beau.

Atmosfera la meciurile din Championship a fost una deosebită, întâlnirea suporterilor cu echipele preferate fiind emoţionantă.

 Gareth Ainsworth, antrenor Wycombe Wanderers, a precizat:” Cred că aţi văzut că la prima aruncare de la margine pe care am avut-o, iar fanii au început să aclame de parcă am fi marcat un gol. A fsot fantastic. Au fost opt luni frustrante, în care s-a adunat dorinţa de a veni pe stadion şi să luptăm pentru promovare”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici