Fanii U. Cluj îşi cer înapoi banii pe bilete de la CFR Cluj şi au depus plângere la OPC

Liderii Asociaţiei suporterilor "Şepcile roşii" au declarat, sâmbătă,că au depus o plângere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Cluj deoarece la meciul cu CFR Cluj au fost vândute bilete cu 1 leu, în condiţiile în care, oficial, preţul tichetelor variază între 150 şi 250 de lei.

239 afișări
Imaginea articolului Fanii U. Cluj îşi cer înapoi banii pe bilete de la CFR Cluj şi au depus plângere la OPC

Fanii U. Cluj îşi cer înapoi banii pe bilete de la CFR Cluj şi au depus plângere la OPC (Imagine: Thomas Dan/Mediafax Foto)

Fanii au făcut şi o cerere clubului CFR Cluj de a primi 1035 de bilete - respectiv cinci la sută din numărul locurilor, conform prevederilor Ligii Profesioniste de Fotbal - la acelaşi preţ, de 1 leu. Fanii au cumpărat bilete în sectorul rezervat lor al peluzei la un preţ de 150 de ori mai mare.

"Avem la bază legea 48/2002 art. 1 alineatul 2: în condiţii de egalitate preţurile de vânzare nu trebuie diferite. Ne referim aici la recuperarea prejudiciilor materiale pentru toţi clujenii, nu doar pentru fanii noştri. am depus o cerere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, prin care am cerut recuperarea tuturor cheltuielilor pe care le-au făcut suporterii Universităţii pentru achitarea acestor bilete", a spus Bogdan Blaga, vicepreşedintele organizaţiei suporterilor, într-o conferinţă de presă.

Meciul dintre CFR Cluj şi Universitatea Cluj, din cadrul etapei a XIV-a a Ligii I, e programat în această seară, la ora 20.30, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici