Farul Constanţa a făcut o repriză de vis şi s-a calificat în turul 3 al Conference League

Campioana României, Farul Constanţa, a învins joi seara, în deplasare la Erevan, pe armenii de la Urartu, scor 2-3 (2-0), în manşa retur a turului 2 din UEFA Conference League şi a obţinut calificarea în turul 3 preliminar al competiţiei, cu scorul general de 6-4.

1449 afișări
Imaginea articolului Farul Constanţa a făcut o repriză de vis şi s-a calificat în turul 3 al Conference League

Farul Constanţa a făcut o repriză de vis şi s-a calificat în turul 3 al Conference League

Armenii au deschis scorul în minutul 11, prin ghanezul Nana Antwi, cu un şut de la 20 de metri, gol cu care egalau situaţia la general, meciul tur fiind câştigat de Farul Constanţa cu 3-2.

După o primă repriză dominată de gazde, în care armenii au avut şi un gol anulat pe motiv de offside, s-a intrat la pauză cu armenii în avantaj.

Tot armenii au jucat mai bine şi în debutul reprizei secunde, când au marcat pentru 2-0, prin Sabua, care a introdus în poartă o minge respinsă.

Marinarii au început cursa de recuperare, egalând într-un interval de doar 4 minute. Întâi, Nedelcu a redus din diferenţă, în minutul 53, după un corner executat foarte bine, în faţa porţii, de Alibec.

Acelaşi Alibec s-a aflat în postura de marcator, în minutul 57, când a fost angajat în profunzime de Mazilu şi a înscris singur cu portarul advers.

Elevi lui Gheorghe Hagi au jucat bine defensiv în restul partidei şi în al doilea minut suplimentar de joc, Alibec a făcut dubla pe contraatac, aducând victoria şi calificarea în turul 3 al competiţiei, unde îi vor întâlni pe estonii de la Flora Tallinn, în 10 august, la Constanţa, şi în 17 august la, Tallinn.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici