Farul – Rapid. Invincibilitatea lui Hagi

Partida Farul Constanţa – FC Rapid 1923 are loc sâmbătă, începând cu ora 21.30. Partida va consemna şi o confruntare specială la nivelul băncilor tehnice, cea dintre cei mai buni marcatori din istoria Naţionalei, Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu, fiecare cu câte 35 de goluri marcate.

944 afișări
Imaginea articolului Farul – Rapid. Invincibilitatea lui Hagi

Farul Constanţa, Facebook

Dobrogenii au un parcurs fantastic pe teren propriu în acest sezon, gruparea antrenată de Gheorghe Hagi înregistrând în meciurile jucate acasă 15 victorii, două remize şi doar o înfrângere, notează lpf.ro.

1 martie 2023, FC Botoşani - Rapid 1-2 a fost singurul succes reuşit de giuleşteni în precedentele 10 deplasări din Superliga României, în rest au cinci rezultate de egalitate şi patru partide pierdute.

În sezonul regulat 2022-2023, Farul a luat patru puncte din cele şase puse în joc, 1-1 în Giuleşti (Săpunaru / Alibec) şi 2-1 la Ovidiu (Artean, H. Moldovan - autogol / Sefer).

Cea mai recentă confruntare directă a avut loc pe 1 aprilie 2023, Rapid - Farul 1-1, goluri marcate de Bamgboye, respectiv Nedelcu.

Partida va consemna şi o confruntare specială la nivelul băncilor tehnice, cea dintre cei mai buni marcatori din istoria Naţionalei, Gheorghe Hagi şi Adrian Mutu, fiecare cu câte 35 de goluri marcate. Aceştia au fost colegi sub tricolor în anul 2000, inclusiv la Campionatul European din Belgia şi Ţările de Jos, când România a reuşit ultima calificare din faza grupelor.

Gheorghe Hagi vs Adrian Mutu: 5 dueluri în toate competiţiile - două victorii Hagi şi 3 remize.

Mediile de vârstă - Farul Constanţa - 22 ani şi 8 luni, cea mai mică din campionat, Rapid - 25 ani şi 5 luni.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici