Farul şi Sepsi sunt în play-off. U Cluj, Hermannstadt şi UTA au picat sub linie

Ultima etapă din sezonul regular al Superligii au lămurit vineri seară situaţia formaţiilor care merg în play-off, însoţindu-le pe FCSB, CFR Cluj, Rapid şi pe Universitatea Craiova.

325 afișări
Imaginea articolului Farul şi Sepsi sunt în play-off. U Cluj, Hermannstadt şi UTA au picat sub linie

Hagi a prins locul 5

În timp ce Sepsi s-a calificat cu un gol în prelungiri marcat la Ploieşti, Universitatea Cluj avea nevoie de o victorie la codaşa Voluntari, pentru a merge mai departe în play-off, însă n-a reuşit mai mult de o remiză albă.

Meciurile de astăzi - rezultate

FC BOTOŞANI - FARUL 0-0 

FC VOLUNTARI - U CLUJ 0-0 

PETROLUL - SEPSI 1-2 
Berisha (87) / F. Ştefan (14), Debeljuh (90+2)

DINAMO - UTA ARAD 1-0 
Gregorio (20)

CFR CLUJ - HERMANNSTADT 1-0
Otele (90+3)

CFR Cluj – FC Hermannstadt 1-0 (0-0) (Otele 90+3)

Dinamo Bucureşti – UTA Arad (1-0) (Gregorio 20)

FC Botoşani – Farul Constanţa (0-0)

FC Voluntari – U Cluj (0-0)

Petrolul Ploieşti – Sepsi Sfântu Gheorghe (0-1) (Berisha 87/Ştefănescu 14, Debeljuh 90+2)

Singurele meciuri în care s-a marcat înainte de pauză, chiar înainte de minutul 88, au fost cel de pe Arcul de Triumf, unde Gregorio a marcat în minutul 20, pentru Dinamo, în confruntarea cu UTA Arad, şi pe „Ilie Oană”, unde oaspeţii, Sepsi Sfântu Gheorghe, au deschis scorul, prin Ştefan, în minutul 14.

Golul marcat de covăsneni, i-a adus pe loc de play-off în clasamentul live, trecând peste U Cluj, care se menţinea la egalitate în deplasare cu FC Voluntari.

Dinamo a urcat de asemenea un loc în clasament, făcând roada cu FC Voluntari, părăsind zona de pe care se retrogradează direct.

Rivaldinho a marcat imediat după reluarea jocului dintre FC Botoşani şi Farul Constanţa, dar reuşita a fost anulată pe motiv de offside.

Al treilea gol al celor cinci meciuri jucate de la aceaşi oră, 20.00, s-a marcat abia în minutul 88, tot pe stadionul „Ilie Oană”, unde gazdele au egalat şi au dus la o nouă modificare în zona play-out-ului, U Cluj revenind pe locul 6.

Situaţia a durat doar 5 minute, covăsneni revenind pe tabelă, cu golul marcat de Debeljuh, care a adus practic calificarea echipei sale în play-off-ul Superligii, în condiţiile în care U Cluj nu a reuşit să câştige meciul de la Voluntari.

Un al cincelea col al zilei s-a marcat la Cluj, unde CFR a obţinut toate punctele, cu golul din prelungiri al lui Otele.

În urma rezultatelor de vineri, vor evolua în play-off FCSB, Rapid Bucureşti, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi Farul Constanţa.

Clasamentul final în zona play-off-ului

5. Farul - 43p
6. Sepsi - 43p
.........................................
7. U Cluj - 42p
8. Hermannstadt- 41p
9. UTA - 40p

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici