Farul va depune memoriu împotriva arbitrilor de la meciul cu Vasluiul

Directorul tehnic al echipei Farul Constanţa, Ion Marin, a declarat, miercuri, că va depune un memoriu la Federaţia Română de Fotbal împotriva brigăzii de arbitri care a condus partida cu FC Vaslui, încheiată cu scorul de 1-1, transmite corespondentul MEDIAFAX

4 afișări
Imaginea articolului Farul va depune memoriu împotriva arbitrilor de la meciul cu Vasluiul

Farul va depune memoriu împotriva brigăzii de arbitri de la meciul cu FC Vaslui

"Noi reproşăm ceea a văzut toată ţara, adică decizii luate împotriva echipei noastre: cornere, care ar fi trebuit să fie auturi de poartă, cartonaşe neacordate jucătorilor de la Vaslui, auturi acordate aiurea. Lui Avram (n.r. - arbitrul de centru Marius Avram) îi reproşăm faptul că nu a acordat penalti la Todoran, iar golul marcat de gazde a fost precedat de un henţ. La rândul lor, cei doi tuşieri puteau schimba soarta jocului prin deciziile luate. Este singura cale legală de a atrage atenţia asupra faptului că arbitrajele împotriva echipei Farul sunt ostile", a spus Marin.

Conducerea clubului Farul a mai depus memoriu şi în urma partidei susţinute de gruparea constănţenă, în etapa a XI-a a Ligii, pe teren propriu, cu UTA Arad, scor 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici