Fatih Terim: Ne-am asigurat locul în primăvara europeană, dar vrem să continuăm în Liga Campionilor

Antrenorul echipei Galatasaray Istanbul, Fatih Terim, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu Manchester United, scor 1-0, că formaţia sa şi-a asigurat calificarea în primăvara europeană, dar dorinţa este de a continua în Liga Campionilor, informează site-ul oficial al UEFA.

269 afișări
Imaginea articolului Fatih Terim: Ne-am asigurat locul în primăvara europeană, dar vrem să continuăm în Liga Campionilor

Fatih Terim (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Era important să învingem Manchester United, indiferent cu ce echipa juca. Scenariul perfect era victoria. CFR Cluj a câştigat cu Braga şi acum suntem la egalitate cu şapte puncte. Ne-am asigurat locul trei şi calificarea în primăvara europeană, dar vrem să continuăm în Liga Campionilor. Jucătorii au fost fantastici în această seară. Au jucat la scrificiu şi îi felicit din toată inima. Dacă ei nu ar fi jucat aşa, nu ar fi fost posibil să învingem Manchester United. A fost o partidă cu un ritm ridicat. Urmează meciul decisiv de la Braga şi aştept din partea lor acelaşi spirit de sacrificiu. Braga va termina ultima în grupă şi nu va mai avea presiune în ultima etapă. Să te aperi este mai uşor decât să ataci, dar vom merge la victorie. Manchester United este favorită în meciul cu CFR Cluj, dar în fotbal se poate întâmpla orice. Vom sta cu urechile pe meciul de la Manchester, dar în acelaşi timp ne vom lupta să câştigăm la Braga", a spus Terim.

Echipa turcă Galatasaray Istanbul a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia engleză Manchester United, care era deja calificată de pe primul loc, în etapa a V-a a grupei H a Ligii Campionilor, din care face parte şi CFR Cluj.

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Burak Yilmaz, în minutul 54.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici