Fază inedită în handbal – Un jucător de câmp de la Minaur a fost nevoit să joace portar

  • O fază mai puţin obişnuită a avut loc în meciul de handbal masculin jucat marţi în Liga Zimbrilor de Minaur Baia Mare şi Magnum Botoşani.
  • După ce ambii portari de la băimăreni au fost eliminaţi la distanţă de câteva secunde, un jucător de câmp a fost nevoit să le ia locul.
258 afișări
Imaginea articolului Fază inedită în handbal – Un jucător de câmp de la Minaur a fost nevoit să joace portar

Fază inedită în handbal – Un jucător de câmp de la Minaur a fost nevoit să joace portar

Echipa masculină de handbal CS Minaur Baia Mare a reuşit să se impună cu greu, marţi, în Liga Zimbrilor, în faţa mult mai slab clasatei echipe din Botoşani, băimărenii învingând cu emoţii pe final, cu 25-23, e drept, în condiţiile în care au 5 titulari absenţi şi veneau după două săptămâni de izolare, din cauza infectărilor cu Covid-19 de la echipă.

O fază mai puţin obişnuită a avut loc în minutul 24 al partidei. La un contraatac al botoşănenilor, portarul băimărean Ionuţ Ciobanu a ieşit imprudent şi s-a ciocnit cu jucătorul advers Vamanu, primind imediat cartonaş roşu, arbitrul dictând aruncare de la 7 metri.

A executat Lazurcă, de asemenea imprudent, lovindu-l cu mingea în faţă pe celălalt portar al lui Minaur, Răzvan Pop. Arbitrii au dictat încă un cartonaş roşu, pentru Lazurcă, dar şi două minute eliminare pentru portarul băimărean, care a protestat verbal la gestul imprudent al adversarului său.

Rămaşi fără portari pe banca de rezerve, băimărenii au fost nevoiţi să apeleze la unul din jucători. Cel mai potrivit s-a dovedit a fi Robert Nagy, obişnuit cu postul de portar la meciurile de miuţă pe care le joacă uneori la antrenamente, alături de colegii săi. Acesta a îmbrăcat tricoul de portar al lui Ionuţ Ciobanu şi a rămas în poartă timp de 2 minute, până la expirarea eliminării lui Răzvan Pop, reuşind performanţa de a nu primi gol, cu toate că echipa sa se afla în dublă inferioritate.

Sursa foto: facebook CS Minaur Baia Mare

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici