FC Argeş a ajuns la 11 meciuri fără înfrângere în Liga 1

  • Primul meci al etapei a 24-a din Liga 1 a adus echipei FC Argeş al 11-lea meci fără înfrîngere în campionat.
  • Piteştenii au învins vineri în deplasare pe FC Voluntari, scor 1-0.
374 afișări
Imaginea articolului FC Argeş a ajuns la 11 meciuri fără înfrângere în Liga 1

Sursa foto: Mediafaxfoto

Argeşenii s-au impus la Voluntari cu golul marcat de elveţianul Malele, în minutul 17. Gazdele au jucat modest, dar au avut totuşi câteva faze de poartă, inclusiv o bară. Argeşenii au nimerit şi ei bara în repriza secundă.

FC Argeş a urcat, cel puţin pentru moment, pe locul 7, o poziţie greu de anticipat în urmă cu câteva etape, când era în partea de jos a clasamentului.

FC Voluntari suferă în continuare, pe locul 15, cele 4 puncte adunate în ultimele două deplasări la CFR Cluj şi Viitorul, fiind irosite vineri, pe teren propriu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici