FC Argeş - CFR Cluj, scor 0-2 în Liga I

Formaţia CFR Cluj s-a impus, duminică, în deplasare, în faţa echipei FC Argeş, cu scorul de 2-0 (1-0), într-o partidă contând pentru etapa a XXXII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

13 afișări
Imaginea articolului FC Argeş - CFR Cluj, scor 0-2 în Liga I

FC Argeş - CFR Cluj, scor 0-2 în Liga I (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Bogdan Mara, în minutul 10, şi Deac, în minutul 77.

0-1: Mara a insistat la un balon aproape de linia de fund, a profitat de o eroare a lui Lăcustă şi a trimis balonul peste portarul Boşneag.

0-2: Tony a pasat, printre doi jucători piteşteni, până la Deac, care a driblat un fundaş advers şi a şutat la colţul lung.

Cu zece minute înainte de final, De Sousa a faultat la aproximativ 17 metri de poartă şi a primit al doilea cartonaş galben, fiind eliminat de arbitrul istvan Kovacs.

FC Argeş: 1. Boşnesg - 2. M. Stan, 25. Cazan, 3. Lăcustă, 23. Poenaru (30. Kamara '83) - 27. Voicu (7. Doman '76), 10. Tameş, 4. Bazzi, 11. Năstăsie - 13. Dulcea (21. Voiculeţ '66), 20. Iordache. Antrenor: Ionuţ Badea.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 2. Tony, 18. Viera, 27. De Sousa, 33. Pereira - 31. Dani - 23. Mara (77. Deac '69), 8. Peralta (4. Panin '84), 19. Culio - 7. Dubarbier, 17 Y. Kone (99. Ruiz '79). Antrenor: Antonio Conceicao.

Cartonaşe galbene: Bazzi '53, Cazan '57, Boşneag '62, M. Stan '76 / Mara '44, De Sousa '44, '80, Pereira '81.

Cartonaş roşu: De Sousa '80.

Arbitri: Istvan Kovacs (central) - Ovidiu Maier, Adrian Vidan (asistenţi) - Lucian Ruşandu (rezervă).

Observatori: Gheorghe Moise, Sorin Satmari.

Aşa cum s-a întâmplat şi la partidele anterioare de pe teren propriu, jucătorii formaţiei FC Argeş au ieşit pe teren cu un baner cu mesajul "Penescu judecat în libertate" prin care solicită ca patronul clubului, Cornel Penescu, să fie judecat în stare de libertate, fiind arestat în dosarul corupţiei arbitrilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici