FC Barcelona a amânat alegerile pentru preşedinte şi caută soluţii alternative

  • Clubul catalan FC Barcelona a anunţat vineri că, de comun acord cuguvernul, au decis să amâne data de disputare a alegerilor pentrufuncţia de preşedinte al clubului
  • Iniţial, alegerile au fost programate pentru 24 ianurie, însă reprezentanţii guvernului au transmis clubului că situaţia epidemiologică actuală nu face posibilă autorizarea organizării alegerilor
163 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona a amânat alegerile pentru preşedinte şi caută soluţii alternative

FC Barcelona a amânat alegerile pentru preşedinte şi caută soluţii alternative

Clubul catalan FC Barcelona a anunţat vineri că, de comun acord cu guvernul, a decis să amâne data de disputare a alegerilor pentru funcţia de preşedinte al clubului, funcţie pentru care au fost validate 3 candidaturi.

Guvernul catalan şi FC Barcelona au organizat vineri o şedinţă virtuală de lucru pentru a discuta condiţiile de desfăşurare a alegerilor pentru preşedintele şi consiliul de administraţie al clubului în contextul pandemiei Covid-19, anunţă site-ul oficial fcbarcelona.com.

Iniţial, alegerile au fost programate pentru 24 ianurie, însă reprezentanţii guvernului au transmis clubului că situaţia
epidemiologică actuală nu face posibilă autorizarea organizării alegerilor, care ar presupune şi deplasarea unui număr foarte mare de socios în afara localităţii de domiciliu.

La rândul său, clubul a susţinut imposibilitatea organizării alegerilor la data programată din cauza restricţiilor de mobilitate decretate de guvernul catalan în contextul actual al pandemiei, motiv pentru care alegerilor vor fi reprogramate.

Reprezentanţii clubului catalan au cerut guvernului să evalueze posibilitatea modificării legislaţiei sportive actuale, pentru a permite votarea prin poştă sau prin email, o cerere pe care Guvernul s-a angajat să o analizeze.

Joan Laporta, Toni Freixa şi Victor Font sunt cei trei candidaţi ale căror candidaturi au fost validate pentru postul de preşedinte al clubului FC Barcelona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
fc barcelona,
alegeri,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici