FC Barcelona a câştigat al 19-lea titlu de campioană în Spania

Echipa FC Barcelona a câştigat, sâmbătă seară, al 19-lea titlu de campioană în Spania, după ce principala contracandidată la locul unu, Real Madrid, a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 3-2, de formaţia Villarreal, în etapa a XXXVI-a din Primera Division.

19 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona a câştigat al 19-lea titlu de campioană în Spania

FC Barcelona a câştigat al 19-lea titlu de campioană (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

Cu două etape înainte de final, Barcelona are opt puncte avans faţă de Real Madrid şi şi-a asigurat matematic primul titlu cu Josep Guardiola pe banca tehnică.

Barcelona a mai cucerit în acest sezon Cupa Spaniei şi poate fi prima echipă spaniolă care reuşeşte tripla dacă va câştiga finala Ligii Campionilor, unde va întâlni formaţia Manchester United, la 27 mai, la Roma.

În meciul Villarreal - Real Madrid, scor 3-2, golurile au fost marcate de Pires '17, Cani '62 şi Capdevila '90, pentru gazde, respectiv Van der Vaart '46 şi Higuain '88, pentru oaspeţi.

FC Barcelona va juca, duminică, în deplasare, cu echipa Real Mallorca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici