FC Barcelona a învins Atletico Madrid, scor 1-0, şi s-a distanţat la opt puncte în fruntea La Liga

Formaţia FC Barcelona a învins, duminică, pe Camp Nou, cu scorul de 1-0, echipa Atletico Madrid, în etapa a 27-a din campionatul Spaniei, şi s-a distanţat la opt puncte în fruntea ierarhiei.

221 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona a învins Atletico Madrid, scor 1-0, şi s-a distanţat la opt puncte în fruntea La Liga

FC Barcelona a învins Atletico Madrid, scor 1-0, şi s-a distanţat la opt puncte în fruntea La Liga

Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Lionel Messi, în minutul 26, care a executat perfect o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. A fost al 24-lea gol înscris de atacantul argentinian, în această ediţie a campionatului, el fiind golgheterul la zi al competiţiei.

În urma acestui succes, echipa pregătită de Ernesto Valverde a acumulat 69 de puncte şi are acum un avans de opt puncte faţă de principala urmăritoare, Atletico, şi 15 deasupra rivalei Real Madrid.

Pentru Barcelona urmează meciul cu Malaga, programat în deplasare, pe 10 martie, în timp ce Atletico va primi vizita echipei Celta Vigo, o zi mai târziu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici