FC Barcelona acuză Real Madrid de tentativă de destabilizare

Preşedintele FC Barcelona, Joan Laporta, a acuzat clubul Real Madrid că încearcă să destabilizeze gruparea catalană lansând zvonuri privind un posibil transfer la madrileni al atacantului argentinian Lionel Messi.

13 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona acuză Real Madrid de tentativă de destabilizare

FC Barcelona acuză Real Madrid de tentativă de destabilizare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Este o campanie clară pentru destabilizarea Barcelonei", a declarat Laporta la postul TV3, referitor la speculaţiile apărute în presa sportivă madrilenă în legătură cu posibilul interes al grupării Real Madrid pentru Messi.

Lionel Messi a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Numancia, scor 4-1, în care a înscris două goluri, că vrea să rămână la FC Barcelona. "Nu vreau să plec de la acest club. Este casa mea. Voi pleca de aici doar dacă se va renunţa la mine", a spus fotbalistul în vârstă de 21 de ani.

Potrivit jurnalelor sportive madrilene, posibilii candidaţi la postul de preşedinte al clubului Real Madrid, în special fostul oficial Florentino Perez, ar fi afirmat că vor încerca să-l aducă pe Messi la această grupare.

"Încă nu suntem exasperaţi de această situaţie, dar începem să fim", a declarat directorul sportiv al FC Barcelona, Txiki Begiristain, referitor la speculaţiile legate de Lionel Messi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici