FC Barcelona, amendată pentru incidente de la Supercupa Europei

UEFA a amendat FC Barcelona cu 110.000 de euro pentru fumigenele aruncate de fani şi pentru că jucătorii antrenaţi de Josep Guardiola au intrat pe teren cu întârziere în repriza a doua a Supercupei Europei, câştigată în faţa formaţiei FC Porto, scor 2-0, la 26 august, informează presa spaniolă.

52 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona, amendată pentru incidente de la Supercupa Europei

FC Barcelona, amendată pentru incidente de la Supercupa Europei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit cotidianului As, mai mulţi catalani prezenţi la meciul de la Monte Carlo au aruncat cu fumigene. Pe de altă parte, faptul că jucătorii au intrat pe teren cu întârziere în repriza secundă a avut efect asupra televizării partidei.

FC Barcelona poate face apel la această decizie a Comisiei de Control şi Disciplină a UEFA în termen de 10 zile.

Echipa FC Barcelona, deţinătoarea Ligii Campionilor, a câştigat al patrulea trofeu Supercupa Europei din istorie, învingând, în 26 august, la Monte Carlo, cu scorul de 2-0 (1-0), formaţia FC Porto, câştigătoarea Ligii Europa, la care fundaşul Cristian Săpunaru a fost integralist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici