FC Barcelona conduce în clasamentul IFFHS pe luna ianuarie

Formaţia spaniolă FC Barcelona ocupă primul loc în clasamentul pe luna ianuarie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), cu 319 de puncte, fiind urmată de echipa engleză Chelsea Londra, cu 296 de puncte.

463 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona conduce în clasamentul IFFHS pe luna ianuarie

FC Barcelona conduce în clasamentul IFFHS pe luna ianuarie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Echipa engleză Manchester United se află pe locul trei cu 289 de puncte, urmată pe patru de formaţia antrenată de Mircea Lucescu şi la care evoluează fundaşul român Răzvan Raţ, Şahtior Doneţk (Ucraina), cu 275 puncte.

Locul cinci este ocupat de echipa engleză Arsenal Londra, cu 262 de puncte, în urcare două poziţii.

Formaţia germană Werder Bremen se află pe locul 6, cu 260 de puncte, urmată de Hamburger SV (locul 7, 258 de puncte).

Pe locul opt se menţine echipa argentiniană Estudiantes La Plata, cu 247 de puncte, iar pe nouă se situează brazilienii de la Cruzeiro Belo Horizonte, cu 242 de puncte.

Poziţia a zecea a ierarhiei IFFHS este ocupată de formaţia italiană la care evoluează internaţionalul român Bogdan Lobonţ, AS Roma, cu 236 puncte.

De asemenea, gruparea romană a fost desemnată echipa lunii ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici