FC Barcelona este aproape de a-l transfera pe Luis Suarez pentru 88 de milioane de euro

FC Barcelona este apropae de a obţine transferul atacantului urguayan Luis Suarez de la FC Liverpool pentru suma de 88 de milioane de euro, a scris, joi, presa engleză.

445 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona este aproape de a-l transfera pe Luis Suarez pentru 88 de milioane de euro

Luis Suarez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficialii clubului spaniol şi cei ai grupării engleze au avut deja, miercuri, o rundă de negocieri în acest sens, considerată fructuoasă de ambele părţi. Primii oferă 70 de milioane de lire sterline pentru jucătorul de 27 de ani, în timp ce conducătorii FC Liverpool cer 80 de milioane de lire sterline (aproximativ 100 de milioane de euro).

În această afacere, FC Barcelona ar putea să-l includă şi pe atacantul chilian Alexis Sanchez, pentru a plăti o sumă mai mică de bani.

Suarez este sub contract cu Liverpool până în 2018 şi are un salariu de 200.000 de lire sterline (250.000 de euro) pe săptămână.

Atacantul uruguayan, care l-a muşcat de umăr pe fundaşul italian Giorgio Chiellini la un meci de la Cupa Mondială, a fost suspendat nouă meciuri de FIFA şi a primit o interdicţie de patru luni pentru orice activitate legată de fotbal.

Suarez nu va avea acces pe stadioane în perioada suspendării şi va trebui să achite o amendă de 100.000 de franci elveţieni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici