FC Barcelona, pentru a 50-a oară lider în clasamentul IFFHS

Echipa spaniolă FC Barcelona se menţine pe primul loc, cu 349 de puncte, în clasamentul mondial pe luna octombrie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind urmată de Atletico Madrid (290 puncte) şi de Universidad de Chile (289,5).

248 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona, pentru a 50-a oară lider în clasamentul IFFHS

FC Barcelona, pentru a 50-a oară lider în clasamentul IFFHS

Formaţia catalană este lider în clasamentul IFFHS pentru a 50-a oară.

În ierarhia pe luna octombrie, poziţia a patra este ocupată de echipa argentiniană Boca Juniors, cu 276 de puncte, iar pe locul cinci se află formaţia spaniolă Real Madrid - 271 de puncte.

Chelsea Londra (Anglia) este ocupanta locului 6, cu 256 de puncte, urmată de Bayern Munchen (Germania, 253 puncte), Corinthians (Brazilia, 238) şi Athletic Bilbao (Spania, 222).

Pe poziţia a zecea se află echipa olandeză Twente Enschede, cu 216 puncte.

Echipa lunii octombrie a fost desemnată formaţia engleză Manchester United.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici