FC Barcelona se împiedică, Realul defilează. Catalanii au făcut un scor de speriat pe terenul lui Alaves

  • Alaves – Barcelona 1-1
  • Real Madrid – Huesca 4-1
  • Koln – Bayern Munchen 1-2
273 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona se împiedică, Realul defilează. Catalanii au făcut un scor de speriat pe terenul lui Alaves

Sursa foto: Mediafaxfoto

În seara de Halloween, Barcelona a făcut un scor de speriat. Catalanii au făcut doar egal pe terenul lui Alaves. Alaves a condus mai bine de jumătate de oră, dar Griezmann a egalat în minutul 65. Barcelona e pe locul 12 în Spania după 6 meciuri jucate.

Rivala Barcelonei, Real Madrid, nu s-a încurcat şi a revenit pe primul loc. Madrilenii au trecut fluierând de nou promovata Huesca. Eden Hazard a marcat primul său gol după 392 de zile. Belgianul a reuşit o bijuterie de la 25 de metri.

În Germania, Bayern îşi continua seria de victorii. Bavarezii au câştigat meciul cu Koln cu 2-1 şi au ajuns la 8 victorii consecutive în toate competeţiile. În următoarea etapă, regina Europei va juca derbyul Germaniei cu Borussia Dortmund.


 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici