FC Barcelona se menţine pe primul loc în clasamentul IFFHS

Echipa spaniolă FC Barcelona se menţine pe primul loc, cu 356 de puncte, în clasamentul mondial pe luna iunie stabilit de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS), fiind urmată de formaţia chiliană Universidad de Chile (335 de puncte).

221 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona se menţine pe primul loc în clasamentul IFFHS

FC Barcelona se menţine pe primul loc în clasamentul IFFHS

Poziţia a treia este ocupată de gruparea spaniolă Real Madrid, cu 295 de puncte, în timp ce pe patru se află Atletico Madrid, câştigătoarea Ligii Europa, cu 292 de puncte.

Finalista Ligii Campionilor, Bayern Munchen, este pe locul cinci, cu 290 de puncte, urmată de formaţia argentiniană Boca Juniors, cu 268 de puncte.

Câştigătoarea Ligii Campionilor, Chelsea Londra, este pe şapte, cu 266 de puncte.

Formaţia paraguayană Libertad Asuncion se află pe poziţia a opta, cu 241 de puncte.

Echipa argentiniană Velez Sarsfield ocupă poziţia a noua, cu 237 de puncte, iar finalista Ligii Europa, Athletic Bilbao, cu 236 de puncte, încheie topul primelor zece.

Echipa lunii iunie a fost desemnată formaţia braziliană Fluminense Rio de Janeiro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici