FC Barcelona şi Juventus au ajuns la Berlin pentru finala Ligii Campionilor

Echipele FC Barcelona şi Juventus Torino au ajuns, vineri, în jurul prânzului, la Berlin, unde, sâmbătă, va avea loc finala Ligii Campionilor, începând cu ora 21.45.

334 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona şi Juventus au ajuns la Berlin pentru finala Ligii Campionilor

FC Barcelona şi Juventus au ajuns la Berlin pentru finala Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În timp ce FC Barcelona a avut parte de o sosire liniştită la hotel, Juventus a fost aşteptată de circa 150 de fani, care şi-au exprimat susţinerea pentru echipa lui Massimiliano Allegri.

Conferinţa de presă oficială a echipei Juventus va avea loc de la ora 17.45, urmând să fie prezenţi antrenorul Massimiliano Allegri şi jucătorii Leonardo Bonucci şi Gianluigi Buffon.

Luis Enrique, Gerard Pique şi Neymar vor participa la conferinţa de presă a FC Barcelona, începând cu ora 19.45.

Juventus Torino se află pentru a opta oară în finala Ligii Campionilor, reuşind să se impună de două ori.

FC Barcelona se află tot pentru a opta oară în finala Ligii Campionilor şi a câştigat acest trofeu de patru ori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici