FC Barcelona va face apel la decizia de a i se interzice efectuarea de transferuri

Gruparea FC Barcelona a anunţat, miercuri, că va face apel la decizia Comisiei de Disciplină a FIFA prin care nu mai are dreptul de a efectua transferuri în sezonul viitor, pentru infracţiuni comise la achiziţionarea a zece jucători minori.

116 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona va face apel la decizia de a i se interzice efectuarea de transferuri

FC Barcelona va face apel la decizia de a i se interzice efectuarea de transferuri

Clubul a anunţat că va face apel la FIFA, precizând că, dacă va fi cazul, se va adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

De asemenea, FC Barcelona a menţionat că va solicita suspendarea deciziei pentru a "respecta drepturile clubului".

Clubul spaniol FC Barcelona a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a FIFA cu interzicerea dreptului de a efectua transferuri în sezonul viitor, pentru infracţiuni comise la achiziţionarea a zece jucători minori, a anunţat, miercuri, forul mondial.

"Comisia de Disciplină a considerat că este o infracţiune gravă şi a decis sancţionarea clubului cu interzicerea dreptului de a efectua transferuri, la nivel naţional şi internaţional, pentru două perioade consecutive (vara anului 2014 şi iarna anului 2015)", se arată în comunicatul FIFA.

De asemenea, FC Barcelona a primit o amendă de 450.000 de franci elveţieni.

Totodată, clubul are 90 de zile la dispoziţie pentru a rezolva problemele legate de jucătorii minori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici