FC Barcelona va organiza un referendum cu privire la viitorul stadion

Clubul FC Barcelona va decide la mijlocul lunii ianuarie a anului 2014 între proiectul construirii unui nou stadion sau renovarea actualei arene, Camp Nou, după ce va organiza un referendum printre socios.

137 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona va organiza un referendum cu privire la viitorul stadion

FC Barcelona va organiza un referendum cu privire la viitorul stadion (Imagine. Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Încă nu am hotărât nimic în privinţa celor două proiecte. În orice caz, stadionul Barcelonei va avea o capacitate de 105.000 de locuri şi va fi acoperit în totalitate", a declarat Toni Freixa, purtătorul de cuvânt al grupării catalane.

Freixa a precizat că un eventual nou stadion va fi construit pe terenul Universităţii din Barcelona, dar a refuzat să ofere detalii cu privire la costul acestui proiect.

Conform presei spaniole, construirea unui nou stadion ar costa 600 de milioane de euro, în timp ce renovarea arenei Camp Nou, care acum are o capacitate de 99.354 de locuri, ar necesita între 300 şi 400 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici