FC Barcelona vrea reprogramarea meciului cu Las Palmas, programat în ziua referendumului/ UPDATE: Oficialii Barcelonei au decis ca meciul cu Las Palmas să se joace

Barcelona - Las Palmas este al doilea meci al zilei în La Liga, confruntarea contând pentru etapa a şaptea fiind programată să se dispute la ora 17:15. Totuşi, partida ar putea fi amânată dat fiind faptul că în această zi are loc referendumul pentru independenţa Cataluniei. UPDATE Meciul FC Barcelona - Las Palmas, programat duminică, de la ora 17:15, în etapa a 7-a din campionatul Spaniei, s-a jucat, în cele din urmă.

196 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona vrea reprogramarea meciului cu Las Palmas, programat în ziua referendumului/ UPDATE: Oficialii Barcelonei au decis ca meciul cu Las Palmas să se joace

FC Barcelona vrea reprogramarea meciului cu Las Palmas, programat în ziua referendumului

UPDATE 18:50 Meciul FC Barcelona - Las Palmas, programat duminică, de la ora 17:15, în etapa a 7-a din campionatul Spaniei, s-a jucat, în cele din urmă

Oficialii blau-grana au decis duminică după-amiază ca meciul Barcelona - Las Palmas, din etapa a 7-a a campionatului Spaniei, să se dispute cu porţile închise după ce iniţial a circulat informaţia potrivit căreia partida urma să nu se mai joace.

Decizia de a suspenda sau nu partida dintre Barcelona şi Las Palmas aparţinea Consiliului de Securitate din Catalunia. Clubul Barcelona a cerut suspendarea partidei, iar cererea a fost înaintată atât Ligii Profesioniste, cât şi Federaţiei Spaniole de Fotbal, dar niciunul dintre cele două foruri nu a autorizat acest lucru.

Consiliul de Securitate din Catalunia poate trece peste deciziile forurilor sportive şi poate decide suspendarea meciului din motive de securitate.


Oaspeţii de la Las Palmas au anunţat prin intermediul site-ului oficial că vor purta tricouri cu steagul Spaniei pe piept la meciul de pe Camp Nou. "Credem în unitatea Spaniei", a fost mesajul transmis de conducerea clubului din Insulele Canare. În aceste momente, la Barcelona este în desfăşurare o şedinţă fulger, oficialii clubului catalan propunând amânarea partidei.

Despre o eventuala reprogramare a meciului s-a vorbit intens în această săptămână în Spania. Autorităţile din Barcelona au înaintat pentru prima dată această variantă motivând că forţele de ordine nu vor putea asigura buna desfăşurare a meciului în condiţiile în care poliţiştii vor fi ocupaţi cu organizarea referendumului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici