FC Barcelona vrea să depună memoriu la UEFA împotriva lui Mourinho

FC Barcelona intenţionează să depună un memoriu la UEFA împotriva tehnicianului formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, pentru declaraţiile de după meciul de miercuri, în special la adresa antrenorului Josep Guardiola, informează Marca.

22 afișări
Imaginea articolului FC Barcelona vrea să depună memoriu la UEFA împotriva lui Mourinho

FC Barcelona vrea să depună memoriu la UEFA împotriva lui Mourinho (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Serviciul juridic al clubului catalan se va reuni astăzi pentru a analiza conţinutul conferinţei de presă susţinută de Mourinho şi pentru a decide dacă sunt motive în vederea prezentării unui memoriu la UEFA.

Antrenorul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, calm dar vehement în acelaşi timp, a declarat că nu înţelege eliminarea lui Pepe la meciul cu FC Barcelona, pierdut cu scorul de 0-2, în Liga Campionilor, şi a repetat în conferinţa de presă întrebarea: De ce?.

El a adăugat că speră ca Josep Guardiola, antrenorul Barcelonei, să câştige într-o zi Liga Campionilor "curată", "fără scandal".

Echipa FC Barcelona a învins, miercuri, pe arena Santiago Bernabeu, cu scorul de 2-0, echipa Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, ambele goluri ale meciului fiind marcate de Lionel Messi în minutele 76 şi 86.

Din minutul 61, Real Madrid a evoluat cu un jucător mai puţin în urma eliminării lui Pepe. De asemenea, la faza din minutul 61 a fost trimis în tribună şi antrenorul Realului, Jose Mourinho.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici