FC Botoşani a învins CFR Cluj, la lovituri de departajare, şi s-a calificat în optimile Cupei României

FC Botoşani a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 la loviturile de departajare, echipa CFR Cluj şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României. La finalul celor 90 de minute, scorul a fost 1-1.

407 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani a învins CFR Cluj, la lovituri de departajare, şi s-a calificat în optimile Cupei României

FC Botoşani a învins CFR Cluj, la lovituri de departajare, şi s-a calificat în optimile Cupei României

Vârful francez Billel Omrani a deschis scorul pentru formaţia ardeleană, în minutul 42, iar mijlocaşul argentinian Jonathan Rodriguez a punctat pentru gazde, în minutul 69, scorul rămânând egal şi după prelungiri.

La loviturile de departajare, pentru FC Botoşani au transformat Alexandru Târnovan, Olimpiu Moruţan şi Jonathan Rodriguez, iar Mihai Bordeianu a ratat.

De la CFR au înscris doar Andrei Mureşan şi Billel Omrani, în timp ce Dan Nistor, Alexandru Păun şi Ciprian Deac au ratat.

Rezultatele înregistrate în 16-imile Cupei României:

Marţi
FC Argeş - CSM Poli Iaşi 1-2
Petrolul Ploieşti - CS Mioveni 1-1 (3-4 după penalty-uri)
Universitatea Cluj - Ştiinţa Miroslava 2-1
Sepsi - CS Universitatea Craiova 0-2

Miercuri
Academica Clinceni - Chindia Târgovişte 0-1
CS Afumaţi - UTA Arad 5-2
Dacia Unirea Brăila - Juventus Bucureşti 1-2
Metaloglobus - Gaz Metan Mediaş 1-2
Unirea Slobozia - ASA Târgu Mureş 4-0
CSM Şcolar Reşiţa - FC Viitorul 2-4
AFC Hermannstadt - FC Voluntari 1-0 (după prelungiri)
Astra Giurgiu - Concordia Chiajna 3-0
ASU Poli Timişoara - ACS Poli Timişoara 0-1
Sănătatea Cluj - FCSB 1-6

Joi
FC Botoşani - CFR Cluj 1-1 (3-2 la penalty-uri)
21:00 Aerostar Bacău - Dinamo Bucureşti

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici