FC Botoşani, învinsă de Sepsi OSK, tot mai departe de salvarea de la retrogradare

  • FC Botoşani se află la 5 puncte distanţă de Dinamo Bucureşti, pe ultimul loc în Superliga la fotbal masculin, după înfrângerea pe teren propriu în faţa lui Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.
  • Moldovenii au ratat un penalty.
  • Covăsnenii se apropie la un punct de zona de play-off.
115 afișări
Imaginea articolului FC Botoşani, învinsă de Sepsi OSK, tot mai departe de salvarea de la retrogradare

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

FC Botoşani – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-a încheiat joi cu scorul de 1-2 (0-2), în etapa intermediară cu numărul 28 a Superligii.

Echipa lui Bogdan Andone a marcat prima, prin Mitrov, însă golul a fost anulat, în minutul 6, pe motiv de offside.

Oaspeţii au controlat jocul şi au deschis scorul în minutul 24, prin Păun, care a marcat cu capul la o centrare din flancul drept.

Peste doar şapte minute, Sepsi a dublat avantajul cu golul marcat de Debeljuh, după ce la faza anterioară Ştefănescu a şutat din marginea careului în bara transversală.

În partea a doua a jocului, arbitrul Andrei Antonie a dictat penalty pentru gazde, în minutul 63, după faultul lui Dumitrescu asupra lui Lopez. Florescu a şutat slab, iar Moldovan a ghicit colţul şi a parat execuţia.

Peste alte trei minute, FC Botoşani a mai ratat o dublă ocazie, Margiotta şutând în Moldovan, pentru ca imediat după aceea, Miron să trimită cu capul pe lângă poartă din poziţie ideală.

Enzo Lopez a redus din diferenţă în minutul 78, fructificând o centrare a lui Benzar.

Oaspeţii au terminat meciul în zece oameni, Andres Dumitrescu primind al doilea cartonaş galben în minutele suplimentare de joc.

FC Botoşani are în continuare doar 20 de puncte, şi e pe ultimul loc, la 5 distanţă de Dinamo Bucureşti, aflată la rândul său pe loc retrogradabil.

Sepsi OSK se apropie de locurile de play-off, cu 37 de puncte, pe locul 7, la egalitate cu FC Hermannstadt şi UTA Arad, dar cu golavaraj mai bun. Covăsnenii sunt la un punct distanţă de Universitatea Cluj, ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-off.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici