FC Braşov a scumpit de 5 ori biletele în sectorul rezervat suporterilor rapidişti

Conducerea FC Braşov a scumpit de cinci ori biletele de intrare la peluză la meciul cu Rapid, un tichet în acel sector, rezervat suporterilor echipei giuleştene, costând 75 de lei, aproape dublu faţă de unul la tribuna I.

29 afișări
Imaginea articolului FC Braşov a scumpit de 5 ori biletele în sectorul rezervat suporterilor rapidişti

FC Braşov a scumpit de 5 ori biletele în sectorul rezervat suporterilor rapidişti (Imagine: Mediafax Foto)

La ultima partidă de pe teren propriu disputată de FC Braşov în compania formaţiei CS Otopeni, în cadrul etapei a VI-a a Ligii I, un bilet la peluză a costat doar 15 lei.

La întâlnirea FC Braşov - Rapid programată, luni, de la ora 17.00, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii I, doar biletele de la tribuna oficială sunt mai scumpe decât cele de la peluză. Preţurile biletelor postate de conducere pe site-ul oficial al clubului sunt următoarele: tribuna a II-a – 20 lei (sectoarele A, B, C, F, G şi H), tribuna a II-a – 35 lei plus o eşarfă cu FC Braşov (sectoarele D şi E), peluză - 75 lei (sectoarele J şi L), tribuna I – 20 lei (sectoarele M, N, P, R, U, V, X şi Z), tribuna I – 40 lei (sectoarele S şi T), tribuna oficială - 200 lei.

Tichetele vor fi puse în vânzare începînd de miercuri şi vor putea fi achiziţionate până duminică inclusiv de la casele de bilete ale stadionul Tineretului. Oficialii grupării ardelene au anunţat că biletele de la tribuna oficială vor putea fi achiziţionate doar de la sediul clubului. De asemenea, în ziua meciului nu se vor mai comercializa bilete de intrare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici