FC Braşov cere control antidoping la meciul cu Dinamo

FC Braşov a trimis, joi, o adresă Agenţiei Naţionale Antidoping, prin care solicită efectuarea unui control antidoping la meciul cu Dinamo, care se va disputa duminică, de la ora 18.00.

18 afișări
Imaginea articolului FC Braşov cere control antidoping la meciul cu Dinamo

Preşedintele clubului FC Braşov, Dinu Gheorghe (Imagine: Mediafax Foto)

FC Braşov doreşte ca la finalul partidei, prin tragere la sorţi, câte doi jucători de la ambele echipe să fie testaţi antidoping.

Referitor la meciul cu Dinamo, preşedintele clubului FC Braşov, Dinu Gheorghe, a declarat joi, agenţiei MEDIAFAX că meciul de duminică nu este unul al orgoliilor, ci unul obişnuit de campionat.

"Nu înţeleg de ce se tot spune că e un meci al orgoliilor, chiar dacă jucăm cu Dinamo, şi nu mai trebuie să spunem ce fel de echipă e Dinamo. Este un meci de campionat, între locul cinci şi locul şapte şi aşa trebuie privit. Este clar că după ce au luat un punct în ultimele două etape, jucătorii lui Dinamo vor veni la Braşov cu dorinţa de a demonstra conducerii că au valoare şi pot câştiga. Vom vedea însă ce va fi pe teren. Normal că şi noi avem obligaţia de a continua începutul bun de campionat, astfel că va fi un meci interesant. Nu pot spune că meciul cu Dinamo este cel mai greu de până acum, pentru că din punctul nostru de vedere toate meciurile le abordăm la fel, cu gândul la victorie", a spus oficialul braşovean.

Partida FC Braşov - Dinamo, din cadrul etapei a X-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 18.00, şi va fi arbitrată de Cristian Balaj, ajutat de asistenţii Zoltan Szekely şi Aurel Oniţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici