FC Dinamo a retras din magazine produsele promoţionale cu jucătorii care au părăsit cantonamentul

Conducerea FC Dinamo a decis, vineri, să retragă toate produsele promoţionale cu însemnele celor cinci jucători care au părăsit nemotivat cantonamentul echipei, Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabriel Boştina şi Marius Alexe, informează site-ul oficial al clubului "alb-roşu".

219 afișări
Imaginea articolului FC Dinamo a retras din magazine produsele promoţionale cu jucătorii care au părăsit cantonamentul

FC Dinamo a retras din magazine produsele promoţionale cu jucătorii care au părăsit cantonamentul (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"FC Dinamo Bucureşti nu poate accepta comportamentul lipsit de moralitate sportivă al jucătorilor Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabriel Boştina şi Marius Alexe, aflaţi sub contract cu clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare. FC Dinamo Bucureşti a decis retragerea tuturor produselor de merchandising, având imaginea celor cinci jucători amintiţi mai sus, din magazinul oficial al clubului, din magazinul de prezentare şi din toate punctele de vânzare a produselor promoţionale cu însemnele FC Dinamo. Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabriel Boştina şi Marius Alexe au părăsit cantonamentul echipei, de la Cluj, fără acordul clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare!", precizează sursa citată.

Scandalul la Dinamo a început după meciul pierdut de Dinamo, la Cluj, cu CFR, scor 1-2, în manşa retur a semifinalelor Cupei României, înfrângere echivalentă cu eliminarea "alb-roşilor" din Cupa României.

Trei fotbalişti dinamovişti, Ousmane N'Doye, Djakaridja Kone şi Zie Diabate, au plecat din cantonamentul de la Cluj să petreacă fără să anunţe staful clubului. Cei trei susţin că au fost acasă la jucătorul CFR-ului Yousuf Kone.

Conducera grupării a hotărât ca N'Doye să fie trimis la echipa a doua, iar Kone şi Diabate să fie amendaţi, fiind la prima abatere.

Faptul că N'Doye nu este sancţionat drastic pentru desele sale acte de indisciplină a stârnit nemulţumirea celorlalţi fotbalişti, iar atacantul Florin Bratu, susţinut de alţi coechipieri, şi-a expus punctul de vedere în faţa managerului sportiv Florin Prunea.

Bratu nu a fost reţinut în lot şi a fost trimis, joi, la Bucureşti. Apoi Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabriel Boştina şi Marius Alexe au decis să părsească echipa, plecând şi ei spre Bucureşti.

După meciul de la Cluj, Dinamo a rămas în Ardeal, urmând a disputa, sâmbătă, la Bistriţa, partida cu Gloria din etapa a XXVIII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici