FC Dinamo: Nu am primit nicio ofertă de transfer pentru Alexe şi Nica

FC Dinamo a anunţat, luni, pe site-ul oficial, că nu a primit nicio ofertă de transfer pentru jucătorii Marius Alexe şi Constantin Nica, dezminţind astfel declaraţia finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, care a spus că a făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru cei doi.

198 afișări
Imaginea articolului FC Dinamo: Nu am primit nicio ofertă de transfer pentru Alexe şi Nica

FC Dinamo: Nu am primit nicio ofertă de transfer pentru Alexe şi Nica (Imagine: Constantin Vladescu/Mmediafax Foto

"FC Dinamo Bucureşti interpretează transferul istoric al jucătorilor Marius Alexe şi Constantin Nica la un club din Bucureşti doar ca o formă de recunoaştere publică a valorii celor doi internaţionali români. FC Dinamo Bucureşti precizează că nu a primit vreo ofertă de transfer, direct sau indirect, de la un club din ţară sau din străinătate pentru Marius Alexe şi Constantin Nica. Crescuţi şi formaţi la Centrul de Copii şi Juniori FC Dinamo, Marius Alexe şi Constantin Nica îşi continuă programul de pregătire la Poiana Braşov, stabilit de conducerea tehnică a echipei din «Ştefan cel Mare»", se arată în comunicatul clubului dinamovist.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, luni, că a înaintat o ofertă de trei milioane de euro pentru transferul jucătorilor Marius Alexe şi Constantin Nica de la Dinamo, el precizând că vrea să ajute astfel pe gruparea "roş-albă", care se află într-o situaţie financiară precară.

"Am făcut o ofertă de trei milioane de euro pentru Alexe şi Nica. Două milioane pentru Alexe şi un milion pentru Nica. Am făcut oferta prin domnul Victor Becali. Vreau să salvez pe Dinamo, vreau să le fac un bine. Am înţeles că au probleme financiare şi vreau să-i ajut. Vor, bine, nu vor, să fie sănătoşi. Dacă sunt oameni pragmatici, atunci iau banii. Nu dau niciun ban în plus. Să răspundă când vor, dar până la al doilea stagiu de pregătire, deci au o săptămână să răspundă", a spus Becali, la Gsp Tv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici