FC Dinamo nu va contribui la plata vreunei amenzi acordate FRF de către UEFA

Directorul economic al FC Dinamo, Marian Albu, a declarat, miercuri, că gruparea "alb-roşie" va refuza să contribuie la plata unei eventuale amenzi ce ar putea fi dictată de UEFA Federaţiei Române de Fotbal pentru că a acordat licenţa unor cluburi care nu îndeplineau toate cerinţele.

12 afișări
Imaginea articolului FC Dinamo nu va contribui la plata vreunei amenzi acordate FRF de către UEFA

FC Dinamo nu va contribui la plata vreunei amenzi acordate FRF de către UEFA

"Nu vom plăti amenda dată către FRF din moment ce nu am ascuns nimic. Am venit cu temele că acesta este cadrul legal şi auditorul a spus că este în regulă, atâta timp cât raportul directorului de la Direcţia de Licenţiere a propus licenţierea şi Comisia în ansamblu a spus că este în regulă. Suntem în faţa unei autorităţi a lucrului judecat. Nu avem nici cea mai mică responsabilitate pentru un lucru acceptat", a spus Albu, într-o conferinţă de presă.

Oficialul dinamovist consideră că este o necorelare între legislaţia românească şi cea internaţională: "Noi vom construi chiar mâine (n.r. - joi) un punct de vedere în numele FRF privind legislaţia, care să fie adus la cunoştinţa UEFA, pentru că nu este vorba de rea-intenţie, ci de necorelarea legislaţiei româneşti cu cea internaţională. Nu suntem responsabili şi nu acceptăm să avem vreo povară din acest punct de vedere".

Federaţia Română de Fotbal a încălcat în mod grav obligaţiile sale privind licenţierea cluburilor provocând o situaţie care ar fi putut afecta competiţiile UEFA, susţine inspectorul disciplinar al UEFA, Kemal Kapulluoglu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici