FC Hermannstadt – Dinamo Bucureşti 3-0. „Câinii roşii” încep play out-ul cu o înfrângere drastică

FC Hermannstadt a învins-o la scor de neprezentare pe Dinamo Bucureşti, în primul din cele nouă meciuri ale play out-ului. Sibienii au marcat trei goluri într-un interval de doar 9 minute. Până la meciul dintre FC Voluntari şi UTA Arad, Dinamo îşi păstrează locul 14 în clasament.

187 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt – Dinamo Bucureşti 3-0. „Câinii roşii” încep play out-ul cu o înfrângere drastică

FC Hermannstadt – Dinamo Bucureşti 3-0. „Câinii roşii” încep play out-ul cu o înfrângere drastică

Stoica (38), Opruţ (41) şi Neguţ (45+1) au decis soarta partidei, Dinamo nedând semne în repriza secundă că ar avea puterea să revină în joc.

Punctul culminant al reprizei secunde a fost revenirea în teren a lui Dragoş Iancu, cel care a suferit o accidentare foarte gravă în debutul sezonului, anul trecut la sfârşitul lunii septembrie, în meciul cu Petrolul Ploieşti.

FC Hermannstadt ocupă locul secund în play out, după Universitatea Cluj, cu 23 de puncte, şi jocă etapa viitoare în deplasare la FC Voluntari, în timp ce Dinamo Bucureşti primeşte pe teren propriu pe Petrolul Ploieşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici