FC Hermannstadt - FCSB, din etapa a 14-a a Ligii 1, se joacă sâmbătă. ORA meciului

FC Hermannstadt va întâlni FCSB, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Stadionul "Trans-Sil" din Târgu-Mureş, în runda cu numărul 14 din Liga 1.

206 afișări
Imaginea articolului FC Hermannstadt - FCSB, din etapa a 14-a a Ligii 1, se joacă sâmbătă. ORA meciului

FC Hermannstadt - FCSB, din etapa a 14-a a Ligii 1, se joacă sâmbătă. ORA meciului

Formaţia sibiană vine după două remize consecutive, scor 0-0, contra lui Astra Giurgiu, respectiv FC Voluntari, după ce Eugen Neagoe a fost numit în funcţia de antrenor principal. FC Hermannstadt se află pe locul 12, cu 12 puncte, fiind echipa cu a doua cea mai slabă defensivă din campionat - 22 de goluri primite.

De partea cealaltă, FCSB trece printr-o formă bună, având şase meciuri consecutive în Liga 1 fără înfrângere. Echipa condusă de Bogdan Vintilă a trecut cu brio peste meciurile dificile cu FC Viitorul (2-1), Universitatea Craiova (1-0), CFR Cluj (0-0) sau Dinamo (1-1). În ultima rundă, vicecampioana României a învins Chindia Târgovişte, la Ploieşti, scor 2-1.

Iuliu Mureşan, directorul executiv al echipei FC Hermannstadt, a prefaţat întâlnirea cu FCSB spunând că vicecampioana va avea parte de un meci dificil. De asemenea, oficialul sibienilor a mai spus că se aşteaptă la un meci mai puţin spectaculos faţă de cel din turul campionatului, când FCSB s-a impus cu scorul de 4-3.

"FCSB şi-a revenit, e pe un trend ascedent, a obţinut victorii consecutive. Noi suntem cu moralul în refacere, cu noul antrenor, cu Eugean Neagoe şi ce e important este că în ultimele două partide nu am luat gol. Eram ultima apărare în campionat, cu 22 de goluri primite. Sper că de la meci la meci va fi tot mai bine şi cred că FCSB va avea un meci greu cu noi pentru că există o dorinţă mare şi la jucători, şi la antrenori, şi la toată lumea să facă un meci mare cu FCSB.

În tur a fost 4-3. Mă aştept să fie un meci mai echilibrat. Stăm mai bine în teren şi închidem culoarele şi mă aştept să fie un meci cu mai puţine goluri. Întotdeauna sperăm să câştigăm fiecare meci şi o să şi putem. Aşa cum v-am spus, la antrenament sunt mult mai bine din toate punctele de vedere, şi mental şi fizic", a declarat Iuliu Mureşan, joi, la Pro X.

La conferinţa de presă premergătoare meciului, Bogdan Vintilă a declarat că viaţa lui s-a schimbat într-un sens bun după ce a ales să vină la FCSB.

"Viaţa mi s-a schimbat, în sensul bun al cuvântului. Mi-am dat seama că e o echipă foarte iubită în România. Ajungi să găseşti suporterii în cele mai frumoase locuri, la mănăstiri, la biserici, pe lângă, în sătucuri din astea mici, cu oameni cu care poţi povesti foarte mult timp. Te mişcă dragostea şi ataşamentul lor pentru echipă. Faptul că îi bagi în seamă contează pentru ei enorm", a declarat Vintilă, joi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici