FC Liverpool a ratat opt penaltiuri şi a beneficiat de 7 autogoluri în acest sezon

FC Liverpool, locul şapte în Premier League, cu 39 de puncte, a ratat opt penaltiuri în acest sezon, a beneficiat de şapte autogoluri, mai multe decât reuşitele atacantului Andy Carroll (trei goluri), cumpărat în schimbul a 41 de milioane de lire, şi a lovit de 21 de ori barele porţilor adverse.

119 afișări
Imaginea articolului FC Liverpool a ratat opt penaltiuri şi a beneficiat de 7 autogoluri în acest sezon

FC Liverpool a ratat opt penaltiuri şi a beneficiat de 7 autogoluri în acest sezon (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit presei engleze, dintre cele opt penaltiuri ratate, câte două au aparţinut lui Charlie Adams, Luis Suarez şi Dirk Kuyt, iar câte unul a fost irosit de Andy Carroll şi Steven Gerrard.

De asemenea, FC Liverpool, care a înscris doar 30 de goluri în 27 de etape de Premier League, a lovit barele porţilor de 21 de ori.

Întreaga echipã Liverpool a înscris cu doar cinci goluri mai mult decât golgheterul la zi al Premier League, Robin van Persie (Arsenal Londra).

Adversara "cormoranilor" de sâmbătă, Arsenal Londra "a reuşit" prin Laurent Koscienly să înscrie al patrulea gol în propria poartă în acest sezon de Premier League, în timp ce FC Liverpool a beneficiat de cel de-al şaptelea autogol în toate competiţiile disputate în ultimele nouă luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici