FC Petrolul, penalizat cu 70.000 de lei pentru scandările xenofobe ale fanilor la adresa Ungariei

Gruparea FC Petrolul Ploieşti a fost sancţionată, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF, cu 70.000 de lei penalitate sportivă pentru scandările xenofobe ale fanilor la adresa Ungariei în timpul partidei de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaş, informează site-ul oficial al LPF.

151 afișări
Imaginea articolului FC Petrolul, penalizat cu 70.000 de lei pentru scandările xenofobe ale fanilor la adresa Ungariei

FC Petrolul, penalizat cu 70.000 de lei pentru scandările xenofobe ale fanilor la adresa Ungariei (Imagine: Laurentiu Mich/ Mediafax Foto)

De asemenea, clubul prahovean va evolua şi un joc fără spectatori în sectoarele 103 şi 104 ale stadionului.

"În baza art. 82 şi art.83 pct. 2 lit. c, coroborat cu art. 54 pct. 2 din RD, se sancţionează clubul FC Petrolul Ploieşti cu penalitate sportivă de 70.000 de lei şi cu măsura programării unui joc fără spectatori în sectoarele 103 şi 104", se menţionează în soluţia comisiei.

Suporterii formaţiei Petrolul Ploieşti au scandat lozinci xenofobe la adresa Ungariei, ţară a cărei primă reprezentativă va întâlni, sâmbătă, la Bucureşti, echipa naţională a României, în preliminariile Campionatului European din 2016.

Petrolul Ploieşti a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din cadrul etapei a X-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici