FC Petrolul şi-a pierdut principalul sponsor din cauza problemelor din justiţie

Directorul executiv al FC Petrolul Ploieşti, Alexandru Crângu, a anunţat că, din cauza problemelor din justiţie ale acţionarilor clubului şi a declanşării stării de insolvenţă, principalul sponsor al echipei, Opel, a renunţat la colaborare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

187 afișări
Imaginea articolului FC Petrolul şi-a pierdut principalul sponsor din cauza problemelor din justiţie

FC Petrolul şi-a pierdut principalul sponsor din cauza problemelor din justiţie (Imagine: Laurenţiu Mich/Mediafax Foto)

Conform oficialului clubului ploieştean, există discuţii cu mai multe societăţi, în această săptămână urmând să se parafeze un nou contract de sponsorizare.

Clubul ploieştean aşteaptă tranşa a doua din drepturile de telivizare a partidelor din Liga I, aproximativ 1,2 milioane euro, bani ce vor asigura plata salariilor pe luna ianuarie şi cheltuielile curente până în vară.

Suporterii echipei Petrolul Ploieşti au anunţat că vor organiza, vineri, un miting de sensibilizare cu privire la situaţie formaţiei pregătite de Mircea Rednic. Acţiunea va avea loc pe platoul Palatului Culturii, de la ora 17:00, iar la finalul acesteia suporterii se vor deplasa la Stadionul Ilie Oană pentru a susţine echipa la meciul cu FC Braşov.

Partida Petrolul Ploieşti - FC Braşov, din cadrul etapei a XVIII-a a Ligii I, prima a returului, se va disputa vineri, de la ora 20.30.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici